BELINDA BERGENHENEGOUWEN
Schoonheid, Co-Inspiratie en Afscheidceremonie

Als beauty inspirator geloof ik in de schoonheid van iedereen. Elk persoon is uniek en een ieder heeft zijn / haar eigen persoonlijke schoonheid. Een stralende huid hoort daar zeker bij. Er goed uitzien is goed voelen. Goed voelen is waar het allemaal om draait. Wallen onder de ogen, puistjes, schilferige plekken, jeuk of lichamelijke pijntjes of klachten, waar komt dat zo opeens vandaan? Het zijn de uiterlijke signalen van wat er binnen afspeelt. De huid, ogen, mimiek, lichaamshouding weerspiegeld de gezondheid en de emotionele gesteldheid van een ieder. De huid is immers de spiegel van de ziel. 

 Jouw huid is uniek. Schoonheid-/ huidbehandelingen is er voor iedere huidtype, jong, oud, man, vrouw, en ook voor huidaandoeningen zoals acne, rosacea, pigmentvlekken en eczeem. Iedere huid vereist een bepaalde aanpak tot maximale huidverbetering te komen. De ene huid heeft behoefte aan vocht terwijl de andere gekalmeerd moet worden. 

 In de Overbetuwe ben ik 11 jaar geleden gestart met dé salon van Toet tot Voet, genaamd MB-Beauty. MB-Beauty staat voor More Balance & Beauty. Hoe meer balans er is, hoe meer jouw schoonheid naar voren komt. Het gaat om meer dan er goed uitzien. Het gaat om het gehele plaatje. Het gaat om de holistische benadering. Mijn passie en werkwijze is om jouw pure, natuurlijke en zuivere schoonheid naar voren te brengen. Het is niet voor niets dat je op deze site terecht bent gekomen!

Met de rustgevende ambiance kom je direct in een ontspannen sfeer.  De behandelingen  zijn zeer ontspannend, verzorgend en gevarieerd. Er zijn diverse mogelijkheden in mijn praktijk. Je kan kiezen voor een super anti aging concept of gaan voor dé ultime ontspanningsbehandeling. Zelf vind ik het heerlijk om in de watten gelegd te worden en dat weten mijn cliënten ook. "Behandel zoals jij behandeld wilt worden", is één van mijn lijfspreuken. Kom eens langs voor de ultime schoonheidsbehandeling op een ontspannende manier. 

MB-Beauty – Medik8 Huidinstituut is er voor huid-klinische behandelingen. Medik8 is een cosmeticalijn die ontstaan is uit een passie om te streven naar betere huidgezondheid. Zij geloven dat iedereen zich zelfverzekerder en mooi moet voelen in hun eigen huid, Deze visie van Medik8 is die bij mij past. Wil je meer weten over  huidverbetering en huidverjonging ga naar  de website van MB-Beauty – Medik8 Huidinstituut. Daar vind je alle informatie met betrekking tot huidverbetering en huidverjonging met diverse behandelmethoden en producten. 

Met de Hbo-opleidingen van Natuurgeneeskunde, Orthomoleculair voedingstherapie en als energetisch therapeut heb ik een ander kijk op de huid, haar huidfuncties en het begrip schoonheid. Iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen schoonheid van binnen en van buiten.

 

Graag tot ziens, 

Belinda Bergenhenegouwen-Fonk 

Beauty Inspirator en Huidspecialist, Beauty Coach en Ritueelbegeleider 
In de tijd waarin wij ons nu vinden ziet men glamour aan voor schoonheid. Glamour schittert maar heel even, terwijl schoonheid uitnodigt tot harmonie en eenheid. Schoonheid vervult de diepste behoefte van de ziel, dat geeft heelheid.

Belinda Bergenhenegouwen-Fonk, 2016
 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail